Du har ingen varer i din varekurv.

Ilse Jacobsen

ILSE JACOBSEN HORNBÆK

Siden hun åbnede sin første butik i 1993, har den idylliske badeby Hornbæk, kendt for sin unikke natur tæt på skov og strand, været en konstant inspirationskilde for Ilse Jacobsen.

Gennem årene har Ilse Jacobsen udviklet et livsstilsunivers som blandt andet indeholder regntøj, gummistøvler, dametøj, sko, samt en skønhedsserie.

ILSE JACOBSEN HORNBÆK sælger sit livsstilsunivers til lande overalt i verden, og flere af Ilse Jacobsens designs betegnes i dag som designklassikere herunder gummistøvlen RUB1.

Filtre
Lækker, lang og rummelig regnfrakke fra Ilse Jacobsen. Rain71 er i et super fint A-snit, der giver jakken et feminint udtryk.> Den går til over knæene og er en smule længere bagtil. Regnjakken har en aftagelig hætte, som sidder fast med en kunstig læderstrop, som kan modstå vind og vejr.> Regnjakken har to sidelommer, slids med knapper i hver side, knap-lukning ved håndleddet og lukkes med en 2-vejs lynlås.> Fit/Størrelse: Loose fit/Stor i størrelsen> Materiale: 100% polyester med PU coating> Vask: 40 grader>
1050,00 DKK
Størrelse: 38, 42
RUB2 Brown - Kort Gummistøvle fra Ilse Jacobsen, lavet af lækre naturlige materialer Gummi er som bekendt vandtæt, og det samme er tilfældet med disse fine støvler.
Der er oven i købet tale om 100% naturgummi, og støvlerne med stilfuld snøring foran er håndlavet.
Indlægssålen tilpasser sig foden og hele indersiden er foret med et tyndt lag bomuldsfleece. Flotte detaljer Den stilfulde detalje med snøring på forsiden gør disse støvler til noget ganske særligt sammenlignet med standardstøvler.
' Alligevel er støvlerne meget stilrene og passer derfor godt til forskellige jeans, bukser og jakker, du måtte have på ud i regnvejret.
500,00 DKK 850,00 DKK
Størrelse: 36, 37
Fit: Relaxed
For: 100% polyester fleece
Ydermateriale: 94% polyester, 6% elastane
Vandtæt: 5000 mm
Åndbarhed: 3000 g/m2/24h
Tovejs-lynlås
Finvask ved max 30°C
Produktinformation
Waterproof 5000 MM
1700,00 DKK
Størrelse: 36, 38, 40, 44

.

Sorter efter Ryd alle