Du har ingen varer i din varekurv.

Love & Divine

Love & Divine er et forholdsvist nyt brand, som tager udgangspunkt i skandinavisk stil og design som inspirationskilde. Resultatet er feminine og enkle designs i god kvalitet med det særlige nordiske og skandinaviske touch, som giver tøjet dets karakteristiske kendetegn.

Brandet Love & Divine søger at skabe et foranderligt tøjunivers, hvor nysgerrighed, ny inspiration og søgen efter nye trends er i højsædet - dog altid med den skandinaviske stil som en rød tråd i kollektionerne.

Filtre
Den smukke love864 kjole fra Love&Divine.
Kjolen har V-udskæring, lange ærmer med elastik og godt med stræk. Materiale: 100% Polyeste og 100% Viskose
900,00 DKK
Størrelse: S

Flotte LOVE & DIVINE kjoler og nederdele

Det gennemgående træk i LOVE & DIVINE’s flotte kjoler og nederdele, er deres friske, lyse pastelfarver i gul, grøn, lyserød og blå, der gør at de passer perfekt til en varm sommerdag, eller en frisk forårsdag.

De fine blomstermotiver og prikker, der går igen som et tema, er yderligere med til at understrege det sommerlige og friske, der er så kendetegnende for LOVE & DIVINE’s kollektion af kjoler og nederdele.

Hos Fru Møller finder du altid et stort udvalg af LOVE & DIVINE’s forskellige sortimenter og modeller til kvinder.

Blazere, jakker, bluser og skjorter fra LOVE & DIVINE

Hos Fru Møller finder du også overdele og overtøj fra LOVE & DIVINE i unikke designs med mange fine detaljer, såsom åben slids med snorelukning i blusehalsen.

Feminine skjorter med løst look og trekvartlange ærmer med elastik forneden og v-hals med knappelukning. Eller fx en klassisk blazer i en skøn sommer pastelgul med reverskrave og knappelukning foran - perfekt i kombination med en blåternet kjole med A-facon og flæsekant ved halsen.

LOVE & DIVINE Bukser og shorts

Fru Møller byder også på behagelige bukser og shorts fra LOVE & DIVINE, som også er holdt i de skønneste lyse og trendy pastelfarver.

Udvid fx garderoben med LOVE & DIVINE’s karakteristiske afslappede bukser med brede ben og høj talje med elastik og snøre i taljen, og de flotteste blomsterprint. Eller et par habitbuker med flue og lægløs gulerodspasform og sidelommer i en lækker lyseblå pastelfarve. Og til de rigtig varme dage, er et par knælange shorts med sidelommer i mild gul pastel, et absolut must-have.

Tøjindkøb - nemt, hurtigt og billigt

Hos Fru Møller finder du altid et stort udvalg af LOVE & DIVINE’s forskellige sortimenter, designs, styles og modeller til kvinder.

Du kan her på siden bestille tøj fra LOVE & DIVINE nemt og hurtigt og med billig levering. Derudover lægger vi altid inde med gode tilbud og nye varer, som du kan lade dig friste af. Og skulle do mod forventning ikke være tilfred med dit køb, har du altid 14 dages fri returret.